Assortiment broodjes

Online bestellen kan tot 2 uur van te voren tot 15.00uur. Wilt u de lunch korter dan 2 uur van te voren bestellen, neemt u dan telefonisch contact met ons op tel.nr. 0478 586 926, dan kijken onze medewerkers samen met u op welk tijdstip er dan nog geleverd kan worden. Houdt u er rekening mee, dat er wegens drukte soms een kwartiertje verschil kan zitten in de bezorgtijd.

ZACHTE BOL

60 gr

MELK | VOLKOREN

Een heerlijk volkoren of melkbroodje, zeer luchtig, bijna fluweelzacht te noemen. Altijd goed en lekker.

KAISERBROODJE

60 gr

WIT | VOLKOREN

Een icoon in de broodjeswereld. Het lekkerste bewijs dat traditie toch altijd weer gelijk heeft. En om die reden dus een must have in elk assortiment.

PISTOLETS

90 gr

WIT | VOLKOREN

Een broodje boordevol vol gezondheid en met de volle, rijke smaak van de natuur. Met een kruim waar prettig in te bijten valt. Wit of gebakken met een rijke meergranen mix.

ITALIAANSE BOL

120 gr

Een stijlvolle lunchbol, verwant met de Nederlandse pistolet, maar groter, voller en boller. Perfect geschikt voor een royaal lunchbeleg

CLASSIC CARRÉ

100 gr

WIT | MAÏS | WALDKORN

Een lekker breed broodje om te serveren op momenten waarop een hongerstiller meer dan welkom is. Een carré wit bij de lunch staat borg voor een flinke hap nieuwe energie. Echt een broodje-van-nu!

RUSTICO BONK

110 gr

WIT | DONKER

Een heerlijk licht of donker ambachtelijk broodje met een rustieke look, een luchtige kruimstructuur en een dunne, krokante korst.

LUXE MINIBROODJES

30 gr

3 Varianten: maisbolletje, sesambolletje en een waldkorn puntje met divers beleg. Ideaal als luxe lunch!

Ga naar bestellen