Wie zijn wij

Ruim 2 decennia lang is De Lunchbus dé specialist in belegde broodjes, lunchpakketten, vergaderlunches, overwerkmaaltijden en creatieve catering oplossingen!

WIE WORDT ER NU NIET VROLIJK VAN EEN GOEDE LUNCH OP DE WERKPLEK?
Wij stoppen alle aandacht en passie o.a. in lunches en overwerkmaaltijden, welke we inmiddels leveren bij meer dan 50 bedrijven in, rond en ver buiten Venray. De ambachtelijke werkwijze vormt samen met die passie de basis voor onze kwaliteit en afwisseling. Gezond en vers staat als 1e op het verlanglijstje. Niet alleen bij onze afnemers, maar ook bij De Lunchbus van Culinair Creatief Catering & Events. En dat proef je!

Lekker knapperige broodjes, royaal belegd met vers gesneden kaas, vleeswaren, salades of vis. Af en toe een beetje zondigen met een smakelijk patatje mag natuurlijk ook. Dat lossen we gewoon weer op met een lichte lunchsalade de dag er na. Niets aan het handje, lekker gezond bezig.

ZO WERKT HET
Online bestellen is enkel mogelijk voor op de werkplek en kan tot 2 uur van tevoren tot uiterlijk 15.00 uur. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.
Uw bestelling wordt op de gewenste tijd afgeleverd met een speling van een kwartier.
Betaling geschiedt contant of per pin bij levering. Op rekening kan enkel in overleg.
Is de lunch eerder gewenst, dus binnen 2 uur? Neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

DE LUNCHBUS
Onderdeel van Culinair Creatief Catering & Events
Keizersveld 20 | 5803 AN Venray
Telefoonnummer 0478 586 926
Info: admin@culinaircreatief.nl

Wist u dat u uw vergadering, presentatie of zakenlunch in onze gezellige lunchroom kunt
laten plaatsvinden? Er zijn 30 zitplaatsen en voldoende technische voorzieningen aanwezig
om uw presentatie kracht bij te zetten of te ondersteunen.

Graag meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op, onze medewerkers geven u graag uitleg.